Direktlänk till inlägg 31 december 2014

Gott Nytt År.

Av Ellinor Andersson - 31 december 2014 12:13

Vill passa på att tacka mina trevliga valpköpare för ett bra arbete med era nya familjemedlemmmar  ! Härligt att träffa dem alla på valpträffen vi hade i november och se vilka sociala och positiva individer de är! Bra jobbat, fortsätt så så blir det kanonbra! Tipspromenaden klarade ni galant   , så det måste betyda att jag varit lika spännande som en ny juldeckare! Vi får ha en ny träff när vintern släpper sitt grepp om oss; med det är härligt med en mild grön vinter! Men innan dess träffas vi på en valputställning.

Ha en fortsatt go´helg med några lata dagar till!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ellinor Andersson - 26 oktober 2018 11:35

Måndagen den 15 oktober valpade Kimmy    ! En kull som vi längtat och väntat på sedan hennes förra kull för snart 20 månader sedan.    Vi parade Kimmy med Nobel Rossi vom Rudenstein i Norge i januari 2017 och det blev 4 friska och fina valpar. ...

Av Ellinor Andersson - 9 februari 2017 14:02

Kimmy och Rossis kärleksmöte var lyckosamt     ! Kimmy är dräktig! Vi har varit på ultraljud och där är valpar. En liten kull men jag är så glad att Kimmy blev dräktig denna gången. Hoppas allt skall gå bra   ! ...

Av Ellinor Andersson - 6 januari 2017 12:56

Nobel Rossi vom Rudenstein och Coryana´s Kimmy. De trotsade snö och många minusgrader...    kärlek vid första ögonkastet!   Vi håller alla tummar och tassar och hoppas  på tredje gången gillt för Kimmy! Beräknas valpa vecka 10.                   ...

Av Ellinor Andersson - 6 januari 2017 10:28

Så har Fridlyckans Dexter och Coryana´s Labelle, Wilda, haft ett kärleksmöte     . Igen! För två år sedan fick vi 7 trevliga, friska och fina valpar. Håller tummarna för att Wilda blir en lika duktig mamma denna gången och att vi får underbara valpar...

Av Ellinor Andersson - 16 september 2015 08:56

Sitter i valplådan och småler   och beundrar Amys och Bikers   underbara valpar! Igår valpade Amy, 6 stora och fina valpar. 2 hanar och 4 tikar. De vägde mellan 400 g och 500 g. Amy var superduktig  ! Nu äter och sover de och blir ompysslade av en st...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se