Direktlänk till inlägg 17 maj 2015

En trevlig träff!

Av Ellinor Andersson - 17 maj 2015 17:48

Så har vi haft en liten träff idag. I blåstens tecken men solen sken   ; fika ute var ändå inte att tänka på! 

Mira var här, valp efter Jolie och Barco. Daisy var här, valp efter Amy och Rambo. Mitzi och Kili valpar efter Jolie och Devil by Night. Riktigt roligt att se att de är så fina och sociala och kunde leka fint tillsammans! Mycket beröm till ägarna!!! Kul att ni kunde komma och jag ser fram mot att få se dem snart igen!  

 

Lite svårt var det att få alla att titta på samma håll samtidgt! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ellinor Andersson - 26 oktober 2018 11:35

Måndagen den 15 oktober valpade Kimmy    ! En kull som vi längtat och väntat på sedan hennes förra kull för snart 20 månader sedan.    Vi parade Kimmy med Nobel Rossi vom Rudenstein i Norge i januari 2017 och det blev 4 friska och fina valpar. ...

Av Ellinor Andersson - 9 februari 2017 14:02

Kimmy och Rossis kärleksmöte var lyckosamt     ! Kimmy är dräktig! Vi har varit på ultraljud och där är valpar. En liten kull men jag är så glad att Kimmy blev dräktig denna gången. Hoppas allt skall gå bra   ! ...

Av Ellinor Andersson - 6 januari 2017 12:56

Nobel Rossi vom Rudenstein och Coryana´s Kimmy. De trotsade snö och många minusgrader...    kärlek vid första ögonkastet!   Vi håller alla tummar och tassar och hoppas  på tredje gången gillt för Kimmy! Beräknas valpa vecka 10.                   ...

Av Ellinor Andersson - 6 januari 2017 10:28

Så har Fridlyckans Dexter och Coryana´s Labelle, Wilda, haft ett kärleksmöte     . Igen! För två år sedan fick vi 7 trevliga, friska och fina valpar. Håller tummarna för att Wilda blir en lika duktig mamma denna gången och att vi får underbara valpar...

Av Ellinor Andersson - 16 september 2015 08:56

Sitter i valplådan och småler   och beundrar Amys och Bikers   underbara valpar! Igår valpade Amy, 6 stora och fina valpar. 2 hanar och 4 tikar. De vägde mellan 400 g och 500 g. Amy var superduktig  ! Nu äter och sover de och blir ompysslade av en st...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se