Senaste inläggen

Av Ellinor Andersson - 19 januari 2015 09:51

Nu har valparna blivit tre veckor och är stora och fina. De diar och det är nu trångt vid mjölkbaren och mammas goda mjölk! Igår intruducerade jag valpmaten de skall äta framöver och det var...........gott!!!  Spännande att sätta tassarna i maten också! Men vad gör det. Det finns syskon och en mamma som sluickar i sig resterna!

Kloklippningen går galant. Passar på när de är mätta och trötta.

De har nu sett värlen utanför valplådan och än så länge är klinkergolvet halt och kallt. Bättre i den sköna valplådan med den mjuka mattan.  

ANNONS
Av Ellinor Andersson - 11 januari 2015 19:01

Traikverket och NCC bygger en Gång-cykelväg som passerar mitt hus och  OM de råkar gräva av någon ledning...så kan det dröja innan jag svarar på mail. Då får ni gärna sms mig   .

ANNONS
Av Ellinor Andersson - 11 januari 2015 18:56

2 veckor igår. Börjar öppna ögonen så smått och balansera omkring!  

Av Ellinor Andersson - 9 januari 2015 17:39

 

Av Ellinor Andersson - 9 januari 2015 17:34

 

Av Ellinor Andersson - 9 januari 2015 17:30

STORT GRATTIS TILL CORYANA´S LINUX  OCH BIR PÅ MY DOG I GÖTEBORG!!!  Bra jobbat och det är er väl unnat! Jag är så stolt över er och gläds över era framgångar!  

Av Ellinor Andersson - 31 december 2014 12:13

Vill passa på att tacka mina trevliga valpköpare för ett bra arbete med era nya familjemedlemmmar  ! Härligt att träffa dem alla på valpträffen vi hade i november och se vilka sociala och positiva individer de är! Bra jobbat, fortsätt så så blir det kanonbra! Tipspromenaden klarade ni galant   , så det måste betyda att jag varit lika spännande som en ny juldeckare! Vi får ha en ny träff när vintern släpper sitt grepp om oss; med det är härligt med en mild grön vinter! Men innan dess träffas vi på en valputställning.

Ha en fortsatt go´helg med några lata dagar till!  

Av Ellinor Andersson - 31 december 2014 11:52

Wilda, Coryana´s Labelle, har valpat      ! Pappan till de fina valparna är Fridlyckans Dexter.

Wilda drog inte precis ut på det, hon ville nog ha det snabbt avklarat.Klockan halv tre i lördags eftermiddag var Wilda ute och "tittade på vädret" och en kvart senare föddes första valpen! Jag som hade köpt en ny termometer ifall den andra inte skulle orka med alla mina temperuturtagingar   ...Det blev två tempningar med den gamla termometern...Kanske var det så att Wilda inte var så pigg på det här med tempen och ville få valpningen snabbt undanstökad...I alla fall, första valpen kom 14.45 och vägde 420 g och valp nummer åtta kom klockan 19.00 Bra gjort för en förstföderska   ! Alla valparna vägde omkring 400g.  4 tikar och 4 hanar. Wilda är så duktig  och pysslar och myser med alla småttingarna.

De som är intesserade av en valp är välkommen att höra av sig. Maila gärna eller  skicka ett sms.

Både Wilda och Dexter har klarat alla hälsotester. HD och ED rtg bra. Patella ua. Ögonlysta och inga extra ögonhår. Blodprov på sköldkörtel och bukspottskörtel bra.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se