Senaste inläggen

ANNONS
Av Ellinor Andersson - 4 juni 2013 14:28

GRATTIS TEDDY  ! IGEN!!!

I helgen blev Teddy Norsk Utställningschampion och Bäst I Rasen i Drammen i Norge! Bra jobbat Conny och Teddy   . Vilket team ni är. Jag är så stolt över både Teddy och er!!!

ANNONS
Av Ellinor Andersson - 4 juni 2013 14:16

Nu har valparna börjat äta "riktig"mat. Men mamma Amys mjölk är fortfarande bäst  ! Lite smaskig efterrätt...Valparna får maten utomhus om vädret tillåter; inte regnar eller är för varmt. Mitt på dagen leker de helst inne eller ligger och sover på det svala klinkergolvet.

De har varit ute på gräsmattan och grusplanen med singel...gissar att det kittlades under trampdynorna!

Borstat pälsen har vi börjat så smått med att göra...den där borsten är lite skum än...Kan man leka med den...?

Nu har de lagt sig i skuggan och vilar efter både mat och lek   .

Av Ellinor Andersson - 22 maj 2013 08:17

Idag  får vi säga GRATTIS till Eros och Emmies valpar som fyller 3 år idag   ! Kanske en sång och något extra idag till de små födelsedagsvalparna...

Amys valpar växer och är små "tunnor" nu. Jag vet inte vad Amy serverar dem men de tycker det är mums! Vi har klippt de små klorna ett par gånger och det har gått utan problem. Nu har de fått på sig sina små valphalsband och de verkar inte bry sog om det. De sover och äter mest men har börjat upptäcka att tassarna har någon funktion att fylla...Det går att ta sig runt så smått i valplådan!


Av Ellinor Andersson - 17 maj 2013 08:05

          

Mamma Miki.  

Av Ellinor Andersson - 17 maj 2013 07:48

Jaaaaa, Miki är dräktig   !

Mikkel skal bli pappa och Miki mamma   ! Miki är redan "rund och go" om magen och mår fint. Så nu håller vi alla tummar och tassar att allt skall gå bra. Miki beräknas valpa vecka 24.

Av Ellinor Andersson - 13 maj 2013 10:12

Jag måste gratulera Teddy och hans stolta ägare igen till framgångarna i helgen i Roskilde   .

Vilken helg Teddy, Conny och Amy hade   !

På torsdagen  körde Conny och Teddy till Madeleine och hennes tik Ex Amino´s Exa. Parning på gång, hoppades vi. Jodå, det blev kärlek vid första ögonkastet mellan Teddy och Exa   ! På fredagsmorgonen provade de igen och Teddy och Exa behövde inte lång starttsträcka innan de parade sig igen   !

Sedan bar det iväg hem igen till Tranås för Conny och Teddy för att hämta upp Amy och packningen för att fortsätta till utställningen i  Roskilde.

På lördagen dömde Leif Ragnar Hjort från Norge och Teddy fick då Danskt Championat och Nordiskt Campionat och CACIB!   

På söndagen dömde John Muldoon som blev lyrisk när han såg Teddy. Igen!  Han hade utsett Teddy till BIM i Eskilstuna förra året och då fick han även CACIB. Mr Muldoon var lika förtjust i Teddy detta året; Teddy blev BIR och fick CACIB och kvalificerade sig för Cruft´s anrika utställning i Birmingham nästa år . Ja, vilken helg.Det fina vädret var grädden på moset. Hela måndagen sov Teddy...   Vad drömde han om... 


Stort GRATTIS från en stolt uppfödare!!!

Nu hoppas vi på fina valpar mellan Teddy och Exa.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se